NEVER SETTLE

A legjobb grafika. A legjobb játékok.
A legjobb üzlet most karácsonykor.




Egy AMD Radeon™ HD 7000 sorozatú grafikus kártya megvásárlásával megszerezheted a Far Cry 3-at, a Hitman Absolutiont és a Sleeping Dogsot INGYEN, és még egy 20 százalékos kedvezményre jogosító kupont is kapsz a Medal of Honor Warfighterhez. Több mint 170 dollárnyi értéku játék?1
Mi a jó üzlet, ha nem ez?*

DirectCU II

20 százalékkal huvösebb és háromszor* csendesebb

Az ASUS DirectCU hutési megoldás tiszta réz hocsöveket alkalmaz a ho hatékonyabb elvezetése érdekében. 100 mm-es, zajcsökkentett ventilátorainak köszönhetoen a DirectCU II a referenciakártyánál hatszor nagyobb légáramlást biztosít, ugyanakkor háromszor halkabb, mind üresjáratban, mind teljes terhelésnél – vagyis igazán alacsony zajú, nagyteljesítményu grafikus kártyákat eredményez.

*14 decibelnek megfelelo, a teljesítmény a rendszerkonfigurációtól függoen változik

DIGI+VRM Super Alloy Power áramellátással

30 százalékkal alacsonyabb zaj és 2,5-szer hosszabb élettartam

A méltán elismert DIGI+ VRM rendszer egy olyan masszív tápellátás formájában lett megvalósítva, amely digitális feszültségszabályozókat alkalmaz a tápellátás zajának 30 százalékkal csökkentéséhez és a hatékonyság 15 százalékkal növeléséhez; nemcsak látványosan javítja a stabilitást a referenciakártyához képest, hanem annál két és félszer nagyobb élettartamot is kínál.

GPU Tweak

A grafika valós ideju, intuitív hangolása

Az ASUS GPU Tweak segédprogram nem elég, hogy lehetővé teszi akár négy kártyán az órajelek, feszültségek és ventilátorsebességek optimalizálását egyidejűleg, függetlenül, hanem a tapasztalat mértékétől függően kétféle (normál és speciális) kezelési módot is kínál.

MATRIX-HD7970-P-3GD5
(Platinum kiadás)

További részletek

HD7970-DC2T-3GD5
(Top kiadás)

További részletek

HD7950-DC2T-3GD5-V2
(Top kiadás)

További részletek

HD7870-DC2TG-2GD5-V2
(Top kiadás)

További részletek

HD7850-DC2T-2GD5-V2
(Top kiadás)

További részletek

HD7770-DC-1GD5-V2

További részletek


Ha elsoosztályú bérgyilkosként akarsz dolgozni, akkor a legjobb fegyver kell a feladathoz -
AMD Radeon™ grafika és az új, "NEVER SETTLE" AMD Catalyst™ illesztoprogram.
Öltözz hát be. Csatold be magad. És ne érd be, csak a legjobbal.


Az AMD Radeon™ grafika elonyei:

GCN architektúra
Óriási teljesítmény és kristálytiszta minoségu képek a komoly játékosoknak szánt GCN architektúrával.
AMD Eyefinity
Hárommonitoros nézettel te leszel a király a pályán,
hisz azt is látni fogod, amit ok nem.2

Bovítsd a rendszered Radeon™-nal.


FrostBite 2 Medal of Honor Warfighter ubisoft Gaming Evolved AMD Radeon™ graphics United Front
ESRB IOI square enix Electronic Arts

12012. október 11-én a PC-s játékok értéke meghaladta a 170 dollárt. A PC-s Ubisoft Far Cry 3 játék kiskereskedelmi ára 59,99 USD a shop.ubi.com szerint, a Sleeping Dogs és a HITMAN Absolution PC-s változata egyenként 49,99 dollárba kerültek a Steam-en, a PC-s Medal of Honor Warfighters Digital Deluxe kiadás kiskereskedelmi ára pedig 69,99 USD az Origin-nál.

2További információk: www.amd.com/eyefinity. Max. két aktív adapteres konfigurációk támogatottak. Két képernyonél több használata esetén célszeru DisplayPort™-os képernyoket használni.

*AMD Radeon™ HD 7950, AMD Radeon™ HD 7970 és AMD Radeon™ HD 7970 GHz Edition grafikus kártyák vásárlása esetén sorozatszámot biztosítunk az egyes játékok – Hitman: Absolution (PC-s változat), Sleeping Dogs (PC-s változat), Far Cry 3 (PC-s változat) – ingyenes letöltéséhez a Steam®, Ubisoft® és Origin® online játékplatformokról, illetve 20% kedvezményt a Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe (PC-s változat) kiadáshoz. Az akció korlátozott ideig érvényes. Az ingyenes játék akció 2013. március 31-én vagy a játékok sorozatszámainak elfogyásakor ér véget (amelyik elobb történik). A Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe 20%-os kedvezmény akció 2012. december 31-ig tart. Az ingyenes játékok letöltéséhez a játék-sorozatszámokat 2013. április 30-ig fel kell használni, a kedvezményre jogosító kódot a játék kedvezményes vásárlásához pedig 2012. december 31-ig. E dátumok után a sorozatszámok és a kedvezménykód érvénytelennél válik. KORLÁT: Játékonként és személyenként egy (1) ingyenes vagy kedvezményes kód használható fel. Internetkapcsolat szükséges. Az internetkapcsolatnak díjai lehetnek. Az ajánlat beváltásához legalább 17 évesnek kell lenni. Az ajánlat nem minden földrajzi területre érvényes. A teljes leírás a www.amd.com/neversettle oldalon olvasható. A játékok várható megjelenési dátumai: Hitman: Absolution – 2012. november 20-ig (a tényleges megjelenési dátum országonként eltér); Medal of Honor Warfighter – 2012. október 23-ig (a tényleges megjelenési dátum országonként eltér), Sleeping Dogs – már kapható és a Far Cry 3 – 2012. december 4-ig. A játékok megjelenését az AMD hatáskörén kívül álló okok késleltethetik. További információk a www.hitman.com, www.medalofhonor.com, www.sleepingdogs.net és http://far-cry.ubi.com ill www.amd.com/neversettleoffer oldalakon olvashatók. Érvénytelen azon országokban, ahol törvény tiltja.

© 2012 Advanced Micro Devices, Inc. Minden jog fenntartva. Az AMD, az AMD Arrow embléma, a Radeon, valamint a fentiek kombinációja az Advanced Micro Devices, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva.

HITMAN: ABSOLUTION © 2012 Square Enix, Ltd. Minden jog fenntartva. A HITMAN: ABSOLUTION, a HITMAN: ABSOLUTION embléma, a SQUARE ENIX és a SQUARE ENIX embléma a Square Enix Group védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A „Medal of Honor Warfighter” az EA Digital Illusions CE AB védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden jog fenntartva. Az EA és az EA embléma az Electronic Arts Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden jog fenntartva. Minden egyéb megemlített név kizárólag információs célokat szolgál, és lehetséges, hogy az oket birtokló cég védjegyeit képezik. SLEEPING DOGS © 2012 Square Enix, Ltd. Minden jog fenntartva. A SLEEPING DOGS, a SLEEPING DOGS embléma, a SQUARE ENIX és a SQUARE ENIX embléma a Square Enix Group védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Minden egyéb védjegy a birtokos cég tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva. © 2012 Ubisoft Entertainment. Minden jog fenntartva. A Far Cry, a Ubisoft és a Ubisoft embléma a Ubisoft Entertainment védjegyei az Egyesült államokban és/vagy más országokban. A Cevat Yerli vezetésével készült eredeti Crytek Far Cry-on alapul. A Crytek „CryEngine” technológiáját használja.