A vízszintesen és függőlegesen is 178˚-os, ultraszéles látószög megszünteti a színek elcsúszását, akárhonnan és akárhogyan is nézzék. Valós méretű dokumentum, fénykép és rács mód a nyomtatás előtti előképekhez. A funkció egy gyorsbillentyűvel érhető el.
 
A beépített színkezelő alrendszer automatikusan állítja a képernyő paramétereit a szín- és képhűség garantálása érdekében. Hat gyári beállítás érhető el egy gyorsbillentyűvel.
A VS és ML monitorok takarékos módban 55 százalékkal csökkentik energiafogyasztásukat. Az igen rövid, 5 ms válaszidő (GTG) megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek mögötti csíkokat, így sokkal folyékonyabb a videók lejátszása.
*Függ a termék rendelkezésre állásától
A színek lélegzetelállító világa Full HD 1080p felbontással. A beépített HDMI-bemenet segít a különféle multimédiás szórakoztató anyagok élvezetében.
Dinamikusan javítja a képernyő kontrasztját az élethűbb képek megjelenítése érdekében.
 
A hagyományos LCD-monitorokhoz képest több mint 130 százalékkal nagyobb színtartományt képes megjeleníteni a PA246Q; az előre beállított sRGB módban pedig 100 százalékosan pontos színeket jelenít meg. A ProArt sorozatú monitorok mindegyikét maximum 5-ös ΔE (delta E) értékre kalibráljuk be. Ez garantálja a színbemenet pontos beolvasását és a kiváló színhűséget.
 
A sokoldalú állíthatóság és felszerelhetőség segít a munka hatékonyságának optimalizálásában. A beépített USB-csatlakozó segítségével egy sok készülék csatlakoztatható, a „7-in-1” kártyaolvasó (csak PA246Q) pedig segít a fájlok azonnali megosztásában.
 

The specifications and price are subject to change without prior notice.
© 2011 ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.

Jogi információk . Adatvédelmi nyilatkozat