ASUS Transformer Prime TF201 GPS Uitbreidingskit applicatie


Wij willen u graag bedanken voor de aanschaf van de ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 en voor het feit dat u er eraan hebt bijgedragen om dit de populairste Android-gebaseerde tablet te maken sinds de lancering in december 2011. Wij stellen terugkoppeling over onze producten door onze klanten bijzonder op prijs en gaan hier zeer serieus mee om. De reacties op de TF201 waren vrijwel unaniem overweldigend positief. We hebben echter begrepen dat de GPS-functionaliteit in bepaalde regio's niet voldoet aan de verwachtingen van sommige gebruikers.

Gratis dongel!

Bij ASUS streven we er altijd naar innovatieve, hoogwaardige producten en diensten te leveren, en de ervaringen van onze klanten zijn belangrijk voor ons. Hoewel de TF201 geen professioneel GPS-toestel is, bieden we, ten teken van onze toewijding aan onze klanten, alle kopers van een TF201-systeem een gratis externe GPS-uitbreidingskit aan. Deze zogenoemde dongel moet de signaalontvangst helpen verbeteren en de gebruikerservaring optimaliseren. Wij doen dit aanbod graag als onderdeel van ons streven naar servicegerichtheid. Het is echter geen vervanging voor, wijziging van of aanvulling op enige bestaande garanties die voor u nog gelden. Wij raden u verder aan rechtstreeks contact op te nemen met uw lokale ASUS Klantenservice in het geval u GPS-gerelateerde problemen ondervindt.

ASUS is er trots op altijd een ongeƫvenaarde gebruikerservaring te leveren, en wij bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor eventueel ongemak dat onze klanten hebben ondervonden.
*Dit aanbod is geldig tot en met 31 Augustus 2012 (PST)

Hoe vraag ik een gratis Transformer Prime TF201 GPS Uitbreidingskit aan?

 1. Zorg er ten eerste voor dat u zich hebt ingeschreven voor ons ASUS Ledenprogramma.
  • Als u een ASUS VIP bent, log dan nu in om verder te gaan.
  • a. Zo niet, registreer dan eerst op de ASUS VIP ledensite
 2. Ga verder met "Productregistratie" nadat u ASUS Member bent geworden. Er zijn twee methoden:

  1. Ga na succesvolle activering van uw ASUS Member-account naar Productregistratie.
  2. Klik na het inloggen op "Productregistratie" in het menu links.

 3. Klik na registratie van uw Transformer Prime TF201 in het linkermenu op TF201 GPS Extension Kit Apply & Inquire (aanvragen TFr01 GPS Uitbreidingskit).
 4. Kies nu "TF201's Serial number" (serienummer) en bevestig uw bestelgegevens .
  (Kies "submit" (indienen) om de procedure af te ronden. U kunt op deze pagina ook de status van uw bestelling volgen).