Művészet és technológia

Az ASUS Bamboo notebook azonnali magával ragadja az embert. A művészet és technológia mintaszerű házasságát kifejező Bamboo notebook tapintása természetes érzetet kelt, ellentétben a legtöbb szórakozatóelektronikai készülék hideg, személytelen anyagával.

A bambusz bámulatra méltó alkalmazása lehetővé teszi számunkra a meghittség érzését, és a tapintása olyan bensőséges hangulatot ébreszt, amely a természet harmóniájának erejét a számítógépes környezetünkbe hozza. Minden egyes notebook egyedi, hiszen minden bambusznádnak megvan a saját természetes mintázata, ami csodálatosan mutatja meg magát az ASUS saját fejlesztésű gyártási eljárása jóvoltából. A szemrevaló külső alatt pedig a technológia legújabb vívmánya húzódik meg és olyan fantasztikus képességekről tesz tanúbizonyságot, amit már sikeresen próbára tettek a Mount Everest hegység könyörtelen csúcsain.

Az ultravékony ASUS Bamboo noteszgép jelenleg két változatban kapható: az 12,1" colos modell súlya 1,57 kg, míg a 11,1" colos modell csupán 1,25 kg-ot nyom a mérlegen.