Super Hybrid Engine

A Super Hybrid Engine áttörést jelent az energiahatékonyság terén, és akár 53%-kal meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét*.

Az összes újgenerációs ASUS notebookhoz hasonlóan az ASUS Bamboo notebook rendkívül energiahatékony, ami az ASUS exkluzív Super Hybrid Engine technológia alkalmazásának tulajdonítható.

A Super Hybrid Engine egy innovatív, a hardver, szoftver és a BIOS áttervezésével létrehozott technológia, az ASUS kutató- és fejlesztőmérnökeinek alkotása. A felhasználóknak megadja az optimális teljesítmény eléréséhez szükséges irányítást. Ami az energiahatékonyságot illeti, a Super Hybrid Engine 35-53%-kal meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét az azonos műszaki jellemzőjű, de ezzel a technológiával nem rendelkező noteszgépekhez képest. A Super Hybrid Engine mindamellett automatikusan kezeli és szabályozza az áramelosztást az igénybevétel függvényében. A halmozott energiamegtakarításnak köszönhetően a Super Hybrid Engine egy notebookra vetítve évente 12,3 kg-al csökkenti a széndioxid-kibocsátást.

* A rendszer teljesítménye és az energiamegtakarítás százalékos mértéke függ a notebook konfigurációjától.