Bambusznád

A bambusznádat mindig is kulcsfontosságú terménynek tartották, és számos termék készítéséhez használták - mint pl. bútorként, belső dekorációként, segédeszközök illetve ruhák gyártására. Tartós és igen erős, könnyen és gyorsan termeszthető, nagyon alacsony a vízigénye, segít csökkenteni a széndioxid-szintet és jól ellenáll a kártevőknek.

A Bamboo notebookok megjelenése világosan igazolja a Zöld ASUS környezet iránit tiszteletét és elkötelezettségét.

A kifejlett, közel két éves moso-bambuszt használjuk fel a Bamboo noteszgépekhez. Ez egybeesik a bambusz természetes életciklusával, és a gyártási eljárás kevesebb energiát használ mint a hagyományos, benzinnel finomított fémötvözetek.

Ezen kívül a Bamboo notebookoknak köszönhetően a felhasználó személyesebb viszonyba kerül a számítógéppel. A felhasználók szerfelett egyedi és személyes élményt tapasztalhatnak meg a Bamboo notebookokkal, miközben az érintőpad minden érintése a színének és felületének változásában jut kifejeződésre a használat során és az idő múlásával. Erre csak egy természetes rostból készült anyag képes, mint a bambusz.

A bambusznád a régi idők és a modern világ bámulatos kombinációja, a kínai kultúrában tulajdonságai miatt már évszázadok óta használják és becsben tartják.

A Bamboo notebook az ASUS rendületlen elkötelezettségét jelképezi olyan élvonalbeli termékek bevezetése iránt, melyek egyedi élményt kínálnak a felhasználójuk számára. Az olyan környezetbarát és természetes anyagok alkalmazásával - mint amilyen a bambusz - létrejön a technológia és természet tökéletes, erőt sugárzó és stílusos harmóniája.